Söderströmsgården avd.
Vecka 43
Med reservation för ändringar.
|
1. Ostfylld bratwurst med kokt potatis |
|
2. Vegetarisk chorizo med tomatsås och kokt potatis |
|
Jordgubbskräm |
Kväll:
|
1. Makaronipudding med skinka och purjolök |
|
2. Bulgurpytt med vitlökssås |
|
1.Fisk med hackat ägg, pepparrot, dill och skiratsmör, kokt potatis |
|
2. Stuvade grönsaker med bräckt skinka, kokt potatis |
|
Äppelkompott med Kardemummagrädde |
Kväll:
|
1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor |
|
2. Kebabgryta med ris |
|
1. Pasta med skinksås och ärter |
|
2. Leverbiff med skogsvampsås, lingon och kokt potatis |
|
Bärsmoothie |
Kväll:
|
1. Köttkorv med rotmos och senapssås |
|
2. Pasta Carbonara, Bacon, Grädde och Lök |
|
1. Kasslerlåda med äpple, ädelost och potatismos |
|
2. Potatis och purjolökssoppa med nybakat bröd |
|
Aprikoshalva med grädde |
Kväll:
|
1. Kycklingwok med rödcurry och ris |
|
2. Rökt kalkon med Mimosasallad, kokt potatis |
|
1. Dansk sjömansbiff med köttfärs |
|
2. Tunna pannkakor med bacon och rårörda lingon |
|
Bärkaka med vaniljsås |
Kväll:
|
1. Fläskgryta med senap, dragon och rostade rotfrukter |
|
2. Grönskassoppa med bröd |
|
1. Panerad fisk med skagenröra och kokt potatis |
|
2. Indisk Blomkålsgryta med kokt Potatis |
|
Citronfromage |
Kväll:
|
1. Pastrami med potatisgraäng och rödvinssås |
|
2. Svampcrepes |
|
1. Skinkstek med skysås och rostad kulpotatis |
|
2. Veg. Vårrullar med sojasås, ris |
|
Fruktsallad med grädde |
Kväll:
|
1. Kycklinggryta med tomat, grädde, basilika och pasta penne |
|
2. Broccoligratäng med skinka och kokt potatis |