Söderströmsgården avd.
Vecka 46
Med reservation för ändringar.
|
1. Biffstroganoff med ris |
|
2. Omelette med skinkstuvning |
|
Jordgubbskräm |
|
1. Makaronipudding med skinka och purjolök |
|
2. Risotto med kyckling, spenat och soltorkade tomater |
|
1. Fransk fiskgratäng med dragon och purjolök och kokt potatis |
|
2. Potatisbullar med lingonsylt och bacon |
|
Äppelkompott med Kardemummagrädde |
|
1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor |
|
2. Kebabgryta med ris |
|
1. Isterband stuvad potatis och rödbetor |
|
2. Asiatisk sötpotatissoppa med limebland och bröd |
|
Bärsmoothie |
|
1. Köttkorv med rotfrukter i buljong |
|
2. Pasta Carbonara, Bacon, Grädde och Lök |
|
1. Fläsklägg med rotmos och senap |
|
2. Skepparströmming |
|
Aprikoshalva med grädde |
|
1. Herrgårdskyckling gryta med ris |
|
2. Rökt kalkon med Mimosasallad, kokt potatis |
|
1. Lasagne al forno |
|
2. Farmos fläskpannkaka med lingon |
|
Äpple och kanelkaka med kardemumma grädde |
|
1. Kasslergryta med paprika, svamp och grädde, kokt potatis |
|
2. Grönskassoppa med bröd |
|
1. Panerad fisk med dansk remouladsås och kokt potatis |
|
2. Indisk Blomkålsgryta med kokt Potatis |
|
Citronfromage |
|
1. Skinkstek med rotfruksgratäng med grönkål och skysås |
|
2.Crepes med sallad |
|
1. Fläskgryta med svamp och ädelostkokt potatis |
|
2. Veg. Vårrullar med sojasås, ris |
|
Fruktsallad med grädde |
|
1. Kokt wienerkorv med potatismos och gurkmajonnäs, rostad lök |
|
2. Broccoligratäng med skinka och kokt potatis |