Fridas S:t Eriks Vård & Omsorgsboende
Vecka 48
Med reservation för ändringar.
Lunch Pytt i panna med (rödbetor och stekt ägg)
Middag Grönsaksgratäng med getost och kokt potatis
veglunch Blomkålsbiffar med tomatsås och kokt potati
Lunch Marinerad kyckling med gräddfilssås och (kokt potatis)
Middag Kassler med potatissallad
veglunch Stekt potatisgnocchi med spenat, smör och parmesan
vegmiddag ugnspannkaka med lingonsylt
Lunch Kycklinglevergryta med bacon och (potatismos)
Middag Korv- och rotsaksgryta med (kokt potatis)
veglunch Ugnsbakade rödbetor med tofu, kall örtsås och kokt potati
vegmiddag potatisbullar med bönfräs
Lunch Ärtsoppa med (pannkaka, sylt och grädde)
Middag Bakad potatis med tonfiskröra
veglunch svampsoppa
vegmiddag kokt blomkål med ostsås och kokt potatis
Lunch Pepparrotskött med(kokt potatis)
Middag Färsbiff med (gräddsås och potatis )
veglunch tomatsoppa med creme fraiche
vegmiddag vegetariska biffar med kall örtsås och kokt potatis
Lunch Kalvfärsbiffar med ansjovissmör (stekt potatis)
Middag Spenatpaj med skinka (Fridas)
veg lunch Fransk löksoppa med krutonger
vegmiddag pastagratäng med tomat och mozzarella
Lunch Viltskavsgryta med (potatispuré och rårörda lingon) Fridas
Middag Qourn- och auberginegryta med (pasta) Fridas
veglunch Grönkålssoppa med ägghalva