Fridas Servering
Vecka 46
Med reservation för ändringar.
LM-1 Fläskkotlett med svampsås och smörsvängd potatis
LM-2 stekt sej med kall ägg- och dillsås, kokt potaits
LM-3 kikärtsbiffar med kall paprikasås, kokt potatis
LM-4 Fransk löksoppa med krutonger
LM-1 Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
LM-2 Panerad sej med saffransaioli och kokt potatis
LM-3 Linsgryta med rotfrukter och ris
LM-4 morotssoppa med röda linser( morotssoppa )
LM-1 Kyckling a la King(paprika, svamp, grädde) med ris
LM-2 Fisk florentine med kokt potatis
LM-3 Vegetarisk lasagne
LM-4 vegetarisk minestrone
LM-1 Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde
LM-2 Torsk med rotsakspuré och brynt smör
LM-3 ängamatssoppa, rabarberpaj med vaniljsås
LM-1 Biff Stroganoff med ris
LM-2 Sej med salvia- och citronsås, kokt potatis
LM-3 Wokade grönsaker med tofu och ris
LM-4 Rotfruktssoppa
LM-1 Kalops med kokt potatis och rödbetor
LM-2 Havets wallenbergare med skirat smör, potatispuré och ärtor
LM-3 thailändsk grön curry-soppa med svamp och morot
LM-1 Pannbiff med lök, skysås, lingon och kokt potatis
LM-2 Sej med basilika- och citronsås, kokt potatis ( Sej med salvia- och citronsås, kokt potatis )
LM-3 Redd grönsakssoppa
LM-4 Chokladmousse