Strandgården
Vecka 49
Kassler med ris och champinjonsås, serveras med varma grönsaker och råkost
Dessert: Aprikoskräm
Skinkomelett, serveras med sallad
Köttbullar med potatismos och gräddsås, serveras med varma grönsaker och råkost
Dessert: Blåbärskräm
Kycklingsoppa, serveras med hembakat bröd
Stekt falukorv med stuvade makaroner, serveras med varma grönsaker och råkost
Dessert: Svartvinbärssoppa
Pyttipanna, serveras med rödbetor
NOBELDAGEN
Lunch: Grönsakssoppa, serveras med hembakat bröd
Nobelmiddag
Oxjärpe med kokt potatis och skysås, serveras med varma grönsaker och råkost
Dessert: Brödpudding med vaniljsås
Rostbiff, grönsaker och dipp
Fiskgryta med grönsaker och vitt vin, serveras med kokt potatis och råkost
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Crêpes med färskostfyllning, serveras med tomatsallad
Stekt kyckling med ugnsrostad potatis, lök och morötter, dragonsås, sallad
Dessert: Mandariner med vispad grädde
Köttfärsgratäng med ratatouille