Strandgården
Vecka 49
Lunch: Frukostkorv, kokt potatis och pepparrotsås
Dessert: Soppa + keso*
Middag: Dansk sjömansbiff, smörgåsgurka*
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis
Dessert: Kräm + gräddmjölk/kvarg*
Middag: Indisk linssoppa
Lunch: Kyckling- och potatisgratäng (allt i ett)
Dessert: Soppa + keso*
Middag: Fiskbullar i hummersås, kokt potatis
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, senap*
Dessert: Tunnpannkaka, grädde och sylt*
Middag: Prinskorv med kokt potatis och stuvad spenat
Lunch: Fläskstek med rosmarin och äpple serveras med potatisgratäng, äppelmos*
Dessert: Kräm + kvarg/gräddmjölk*
Middag: Omelett med champinjonstuvning, smörgås*
Lunch: Kalops med kokt potatis, inlagd rödbeta*
Dessert: Persikohalva med kesellagrädde
Middag: Tacopaj med crème fraichetäcke, nachos*
Lunch:Fläskkorv med rotmos, senap*
Dessert: Mjuk pepparkaka med lingongrädde
Middag:Sillbuffe ( kokt potatis, ägghalva, gräddfil, gräslök)