Treklöverns Vård- och omsorgsboende
Vecka 47
Lunch 1: Korv stroganoff serveras med ris
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör
Dagens gröna: Ångad broccoli
Dessert: Vinbärskräm
Kvällsmat: Tom ka gai, thailandsk kycklingsoppa (V), serveras med bröd
Lunch 1: Räk- och dillfylld spätta serveras med kall citronsås och kokt potatis
Lunch 2: Pasta med ost- och broccolisås
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Köttfärscrepes (V) med vitlökssås (K) och sallad
Lunch 1: Oxjärpar serveras med gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Gratinerad kassler med ananas serveras med potatismos
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Fruktkräm med aprikos, äpple, ananas och russin
Kvällsmat: Gravad lax (K) med hovmästarsås (K) och kokt potatis (V)
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Kycklinglasagnette
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och *sylt*
Kvällsmat: Rostbiff (K) med fransk potatissallad (K)
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis
Lunch 2: Burgundisk nötköttsgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Silviakaka
Kvällsmat: Ostbricka (K)
Lunch: Fiskgryta med curry serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Päron med vispad grädde
Kvällsmat: Ris à la Malta (K) med saftsås
Lunch: Skånsk kalops serveras med kokt potatis
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Cottage Pie (V)
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt *Inom stjärnor* = serveringsförslag (köps in av respektive enhet)