Treklöverns Vård- och omsorgsboende
Vecka 17
Lunch 1: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Lunch 2: Spenatsoppa med ägghalva och nybakad bröd
Dagens gröna: Isbergssallad med gurka och tomat
Dessert: Fruktcocktail med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpytt (V) med currysås (K)
Lunch 1: Fiskbullar med hummersås och kokt potatis
Lunch 2: Wokade nudlar med kyckling och sweet chilisås
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Hallonris
Kvällsmat: Potatis- och sellerisoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Ananasgratinerad kassler serveras med ris
Lunch 2: Morotsbiff med örtaioli och stekt potatis
Dagens gröna: Rostad broccoli
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Ostomelett (V) med baconcréme (K)
Lunch 1: Gulaschsoppa med crème fraiche och nybakad bröd
Lunch 2: Pasta med ost- och broccolisås
Dagens gröna: Rostade morötter
Dessert: Blåbärskaka med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpaj (V) serveras med vitlökssås (K)
Lunch 1: Citron- och purjolöksbakad fisk serveras med kokt potatis
Lunch 2: Spaghetti och köttfärssås
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Äpple- och kanelkompott med vaniljglass
Kvällsmat: Potatis- och rotfruktsgratäng (V) med pastrami (K)
Lunch: Köttfärslimpa med gräddsås och rostad potatis
Dagens gröna: Lingonvitkål
Dessert: Chokladmousse med mint
Kvällsmat: Laxpaté (K) med dillcreme (K) och bröd
Lunch: Slottsgryta med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Ananaspaj med en klick kvarg
Kvällsmat: Falufrestelse (V)
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt *Inom stjärnor* = serveringsförslag (köps in av respektive enhet)