Trosagården
Vecka 13
Våffeldagen
Lunch: Kåldolmar med gräddsås serveras med kokt potatis
Dessert: Belgisk våffla med sylt
Kväll: Champinjonsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch: Fiskpudding med smält smör serveras med kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med småskorpor
Kväll: Stekt falukorv med makaroner
Lunch: Rotmos och fläsklägg
Dessert: Mjuk kaka
Kväll: Fetaost och broccolibiffar med stekt potatis och kall sås
Skärtorsdagen:
Lunch: Flygande Jacob serveras med ris (kyckling med chilisås, bacon och banan)
Dessert: Bärig smoothies
Kväll: Rotfruktspytt korv serveras med en yoghurt-senapsås
Långfredagen:
Lunch: Skinkstek med gräddsås serveras med vinbärsgelé smörslungade morötter kokt potatis
Dessert: Påsk-tårta
Kväll: Hemlagade skaldjurscrepes serveras med krispig sallad
Påskafton:
Lunch: Varm Påsktallrik: Köttbullar, prinskorv, spenatomelett kokt potatis och Jansons frestelse
Dessert:
Kväll: Kall påsk talrika (Sill x 2 Ägg kalvsylta rödbetssallad laxtårta Kokt potatis ost och kex
Påskdagen:
Lunch: Ostgratinerad fiskfilé med rökt lax serveras med kokt potatis
Dessert: Marängsviss Glass med banan chokladsås maräng
Kväll: Västerbottenspaj med kallskuret