Tunagården
Vecka 4
Lunch 1 Ajvarkyckling med ost, paprika, svamp och potatis
Lunch 2 Kokt fisk, med citronsås, potatis
Vegetarisk Pastagratäng med spenat och grönkål
Dessert Nyponsoppa med lättvispad grädde
Middag 1 Krämig skinkfrestelse
Middag 2 Broccolisoppa med potatis och smörgås med pålägg
Vegetarisk Ugnspannkaka med sylt
Lunch 1 Pannbiff med stekt lök, sås och potatis
Lunch 2 Korvgryta med smak av pepparrot, dill , senap och potatis
Vegetarisk Rotfruktsgryta med örter och cremé fraiche och potatis
Dessert Saftkräm serveras med gräddmjölk
Middag 1 Makaronipudding med korv
Middag 2 Spenatsoppa med ägg och smörgås med pålägg
Vegetarisk Krämig spenatgryta med linser och kokt potatis
Lunch 1 Stekt fläsk, korngryn och potatis
Lunch 2 Ugnsstekt fisk med cornflakestäcke, kall örtsås och potatis
Vegetarisk moussaka
Dessert Apelsinsoppa
Middag 1 Skepparströmming och potatis
Middag 2 Potatis-och purjolöksoppa och smörgås med pålägg
Vegetarisk Kryddig gryta med grönsaker och ris
Lunch 1 Ärtsoppa, smörgås med pålägg
Lunch 2 Korv Stroganoff med ris
Vegetarisk gul ärtsoppa, smörgås med pålägg
Dessert Pannkaka med sylt och grädde
Middag 1 Kroppkakor med smält smör och lingonsylt
Middag 2 Morotssoppa och smörgås med pålägg
Vegetarisk Gräddig blomkålsgryta med bulgur
Lunch 1 Ostgratinerad fiskgratäng med spenat och potatis
Lunch 2 Isterband med stuvad potatis)och rödbetor
Vegetarisk Lasagne med svamp och grönsaker
Dessert Katrinplommonkompott
Middag 1 Köttbullar, rödbetssallad och potatis
Middag 2 Broccolisoppa med potatis och smörgås med pålägg
Vegetarisk Spenat-och fetaostpaj med vitlöksdressing
Lunch 1 Kycklingfilé med dragonsås och potatis
Vegetarisk Quinoabiffar med kall vitlöksås och potatis
Dessert Hallonmousse
Middag 1 Krämig sill med smak av dill, ägghalva och potatis
Vegetarisk Krämig pasta med saffran, broccoli och kikärter
Lunch 1 Fläskbogsgryta med örter och potatis
Vegetarisk Stroganoff med ris
Dessert Mjuk kaka med persikor och pärlsocker, grädde
Middag 1 Ost- och skinkpaj med Rhode islandsås
Vegetarisk Champinjongratinerad blomkål och broccoli och bulgur