Vallgården
Vecka 13
Lunch: Frukostkorv med stuvad vitkål och kokt potatis
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Ålandspannkaka med sviskonkräm
Lunch: Pasta med köttfärssås
Dessert: Kräm + Kvarg /gräddmjölk
Middag: Smakrik morotssoppa, hembakt bröd
Lunch: Stekt fisk med dansk remouladsås och kokt potatis
Dessert: Soppa + Keso
Middag: Pytt i panna med stekt ägg, inlgad rödbeta
Lunch: Spenatsoppa med ägghalva
Dessert: Pannkaka, grädde och sylt
Middag: Kalvsylta med kokt potatis, rödbetssallad
Lunch: Boeuf Bourguignon (lokalt vilt) med kokt potatis
Dessert: Påskbakelse
Middag: Smakrik kall ostpaj toppad med creme fraiche tångkaviar, dill och lök
Lunch:Påsklunch (jansson, köttbullar, prinskorv)
Dessert: Chokladpudding med lättvispad grädde
Middag:Kall påsktallrik (1 sill, mimosa, ägghalva, rökt kalkon) med potatis
Lunch: Örtrubbad kycklinglårfilé med vitvinssås och klyftpotatis
Dessert: Fruktsallad med kesellagrädde
Middag: Toast skagen