Meny
Vecka 1
Lunch: Prinskorv med pepparrotssås, potatis och grönsaker
Middag: Grönkålssoppa med ägghalvor
Lunch: Kalops, potatis och rödbetor
Middag: Blomkålsgratäng med bacon i
Lunch: Fläskfilé med potatisbakelse, kökets egna bearnaisesås och haricoverts
Efterrätt: Vaniljpannacotta
Middag: Hawaiipaj med kall sås och sallad
Lunch: Ugnsgratinerad kycklingytterfilé, kulpotatis och grönsaker
Efterrätt: Chokladtårta
Middag: Julskinka, mimosa och potatis
Lunch: Hemgjord fiskgratäng med mos och grönsaker
Middag: Tacogratäng med tillbehör (Nachochips, sallad)
Lunch: Grekisk färsbiff, sås, potatis och vitkålssallad
Efterrätt: Citronrutor
Middag: Tunnbrödsrulle med tonfiskröra
Lunch: långsamt kokad karré, gräddsås, potatis och smörad brysselkål
Efterrätt: Toscapäron med vaniljglass
Middag: Äggakak, lingonsylt