Västanvids äldreboende
Vecka 16
Lunch: Köttfärslåda, sås och kokt potatis, serveras med lingon och kokta grönsaker
Dessert: Blåbärskräm, serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Äggstanning med purjolök och morot, serveras med kvällens grönsaker/frukt
Lunch: Matjessill, gräddfil och kokt potatis, serveras med kokta grönsaker
Dessert: Mangomarinerad fruktsallad serveras med yoghurt-topp
Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning, serveras med kvällens grönsaker/frukt
Lunch: Stekt korv, stuvad vitkål och kokt potatis, serveras med kokta grönsaker
Dessert: Katrinplommonkräm, serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Smörgås med tonfiskröra, serveras med kvällens grönsaker/frukt
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, serveras med bröd
Dessert: Pannkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Kvällsmat: Janssons frestelse och kokt ägg, serveras med kvällens grönsaker/frukt
Lunch: Rimmad fläskbog och rotmos, serveras med kall senapssås och med kokta grönsaker
Dessert: Ananaskräm, serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Varma mackor med köttfärs, serveras med kvällens grönsaker/frukt
Lunch: Panerad spätta, remouladsås och kokt potatis och kokta grönsaker
Dessert: Päronkaka, serveras med kardemummagrädde
Kvällsmat: Egengjord bäryoghurt, serveras med smörgås, ägg och kvällens grönsaker/frukt
Lunch: Köttfärs- och potatisgratäng (moussaka), serveras med tzatziki, kokta grönsaker
Dessert: Brylépudding, serveras med karamellsås
Kvällsmat: Kalvsylta och stekt potatis, serveras med inlagda rödbetor och kvällens grönsaker/frukt