Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 45
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Fläskkorv med senapssås, potatis och brytbönor
Lunch 2: Kycklinglevergryta med bacon, potatis/ ris och brytbönor
Dessert: Fruktcocktail med vispgrädde
Kvällsmat: Skinkfrestelse med tomatsallad
Lunch 1: Fisksufflé med skirat smör, potatis och ärter
Lunch 2: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon i och lingonsylt
Lunch 1: Oxjärpar med löksås, potatis och blandsallad
Lunch 2: Fisk Benedictine med vitvinssås, potatis och blandsallad
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Löksill med gräddfil, ägghalva och potatis
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk med mjukt bröd
Lunch 2: Köttfärssås med pasta och grönsallad
Dessert: Gustav Adolfsbakelse (drömrulltårta, grädde, chokladdecor)
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 1: Sprödbakad torsk med romsås, potatis och rivna morötter
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås, potatis och rivna morötter
Dessert: Krusbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Champinjoncrêpes och grönsallad
Lunch 1: Fläskkarré med äppelsås, potatis och blomkål
Dessert: Bärkaka med vispgrädde
Kvällsmat: Potatisbakelse med laxröra med grönsallad
Lunch 1: Kycklinggryta med soltorkade tomater, ris/potatis och morötter
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
Kvällsmat: Jordärtskocksoppa med skinksmörgås