Restaurang Elias
Vecka 42
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Stekt fläsk serveras med potatis och löksås slottsgrönsaker
Lunch 2: Fiskbullar serveras med potatis och dillsås samt slottsgrönsaker
Lunch 1: Stekt makrill serveras med potatis, stuvad spenat och rårivna morötter
Lunch 2: Kycklinggryta med curry serveras med ris och rårivna morötter
Lunch 1: Grönkålssoppa med ägghalva serveras med nybakt bröd
Dessert: Ostkaka serveras med björnbärskompott och vispad grädde (ingår i soppan)
Lunch 2: Lasagne serveras med kall vitlökssås och blandsallad
|
|
Måltidens dag! Lunchpris trerätters, 164 kr, lunch 2: 82 kr |
|
Förrätt: |
Honungsgravad lax på kavring med hovmästarsås, rostade solrosfrön och riven pepparrot |
|
Huvudrätt: |
Långbakad fläskkarré serveras med rostad potatis, kantarellsås och citruskokt spetskål |
|
Dessert: |
Äppel-och kanelkaka samt rosmarinsäpple serveras med vaniljcrème |
|
Lunch 2: |
Vegetarisk lasagne serveras med kall ört |
Lunch 1: Köttfärssås serveras med spagetti och riven ost samt vitkålssallad
Lunch 2: Zucchinibiff serveras med klyftpotatis och basilikacrème samt vitkålssallad
Lunch 1: Örtöverbakad fiskfilé serveras med potatismos och sockerärtor
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Bryggargryta serveras med potatis och rostade rotfrukter
Lunch 2: Kökets val