Kungsbacka kommun
Björkris Vården
Vecka 18
Måndag
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med saftsås
Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med saftsås
Tisdag
Brännöfisk (fisk med rotfrukter och smör) serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
Onsdag
Valborgsmässoafton
Järpar med sås samt potatis &-fänkålsgratäng och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Valborgskaka
Kvällsmat: Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Järpar med sås samt potatis &-fänkålsgratäng och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Valborgskaka
Kvällsmat: Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Torsdag
Första maj
Vårkyckling med citron och sparris serveras med potatiskaka och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Rabarberpaj med vaniljsås
Kvällsmat:Bondomelett serveras med råkost
Vårkyckling med citron och sparris serveras med potatiskaka och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Rabarberpaj med vaniljsås
Kvällsmat:Bondomelett serveras med råkost
Fredag
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Dessert:Yoghurtdessert med björnbär och havrecrunch
Kvällsmat:Smörgås med skaldjursröra
Dessert:Yoghurtdessert med björnbär och havrecrunch
Kvällsmat:Smörgås med skaldjursröra
Lördag
Mandelfisk serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Dessert: Glass med smak
Kvällsmat: Fiskburgare serveras med potatismos och tillbehör
Dessert: Glass med smak
Kvällsmat: Fiskburgare serveras med potatismos och tillbehör
Söndag
Vitlöksspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, sås, äpplemos och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Äpplekaka med kardemummagrädde
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost
Dessert: Äpplekaka med kardemummagrädde
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost