Kungsbacka kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Björkris Vården
Vecka 25
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Kalvsylta/köttbullar serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
                Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Kalvsylta/köttbullar serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Stekt makrill serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier och grädde
Kvällsmat: Ängamat serveras med mjukt bröd och pålägg
                Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier och grädde
Kvällsmat: Ängamat serveras med mjukt bröd och pålägg
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Kassler serveras med kokt potatis, kall ananassås och grönsaker
Dessert: Bärkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Bondomelett serveras med råkost
                Dessert: Bärkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Bondomelett serveras med råkost
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Minstrone serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Råraka med lax- och pepparrotsröra
                Dessert: Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Råraka med lax- och pepparrotsröra
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Midsommarafton
Matjessill serveras med dillkokt färskpotatis, ägghalvor, gräddfil och gräslök
Dessert: Jordgubbstårta
Kvällsmat: Basturökt kalkonbröst serveras med potatisgratäng och grönsallad
                Matjessill serveras med dillkokt färskpotatis, ägghalvor, gräddfil och gräslök
Dessert: Jordgubbstårta
Kvällsmat: Basturökt kalkonbröst serveras med potatisgratäng och grönsallad
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Midsommardagen
Inkokt lax serveras med smörslungad färskpotatis, kall dillmajonäs och grönsallad
Dessert: Toscakaka med kompott och salt kolasås serveras med lättvispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj med lök och bacon servera med sommarsallad
                Inkokt lax serveras med smörslungad färskpotatis, kall dillmajonäs och grönsallad
Dessert: Toscakaka med kompott och salt kolasås serveras med lättvispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj med lök och bacon servera med sommarsallad
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Plommonspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, sås, äpplemos och grönsaker
Dessert: Glass
Kvällsmat: Smörgås med skaldjursröra
                Dessert: Glass
Kvällsmat: Smörgås med skaldjursröra