Björkris Vården
Vecka 39
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kalvsylta/köttbullar serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
Brännöfisk (fisk med rotfrukter och smör) serveras med kokt potatis
Varm nyponsoppa med mandelbiskvier och glass
Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Kassler serveras med kokt potatis, kall ananassås och grönsaker
Bärkräm med gräddmjölk
Bondomelett serveras med råkost
Minestrone serveras med mjukt bröd och pålägg
Pannkakor med sylt och grädde
Råraka/rösti med lax- och pepparrotsröra
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Yoghurtdessert med blåbär och havrecrunch
Burgare serveras med potatismos och tillbehör
Mandelfisk serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Glass med varma bär
Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost
Plommonspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, sås, äpplemos och grönsaker
Äpplekaka med kardemummagrädde
Smörgås med skaldjursröra