Blåvingevägen
Vecka 39
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Kycklingsoppa med soltorkad tomat och oliver serveras med mjukt bröd och pålägg
Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kalvsylta/köttbullar serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
Brännöfisk (fisk med rotfrukter och smör) serveras med kokt potatis
Raggmunkar serveras med stekt bacon, lingonsylt och grönsaker
Varm nyponsoppa med mandelbiskvier och glass
Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Kassler serveras med kokt potatis, kall ananassås och grönsaker
Köttkorv serveras med rotmos och grönsaker
Bärkräm med gräddmjölk
Bondomelett serveras med råkost
Minestrone serveras med mjukt bröd och pålägg
Stekt kyckling serveras med rostad kulpotatis, varm örtsås och grönsaker
Pannkakor med sylt och grädde
Råraka/rösti med lax- och pepparrotsröra
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Krämig fiskgratäng med smak av paprika serveras med kokt potatis och grönsaker
Yoghurtdessert med blåbär och havrecrunch
Burgare serveras med potatismos och tillbehör
Mandelfisk serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Kreolsk gryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Glass med varma bär
Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost
Plommonspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, sås, äpplemos och grönsaker
Fisk med citrontäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Äpplekaka med kardemummagrädde
Smörgås med skaldjursröra