Blåvingevägen
Vecka 40
Ciderbrässerad kyckling serveras med ris och grönsaker
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och grönsaker
Päron i sockerlag med vaniljklick
Fläskpannkaka serveras med lingonsylt och råkost
Fisk Bonjour med dill och gräslök serveras med kokt potatis och grönsaker
Färsfräs med grönsaker serveras med ris och kall örtsås
Hallonkräm med gräddmjölk
Grönsakssoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Blodpudding, potatisbullar och stekt korv serveras med lingonsylt och råkost
Pepparrotskött serveras med kokt potatis och grönsaker
Chokladmousse
Krämig sill serveras med kokt potatis och ägghalva
Köttsoppa serveras med mjukt bröd
Honungsmarinerad kyckling och rotfrukter serveras med kokt potatis, kall sweet chilisås och grönsaker
Ängladessert
Gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor
Pannbiff med lök serveras med stekt potatis, sås och grönsaker
Basilikatäckt fisk med sås serveras med kokt potatis och grönsaker
Glass
Omelett med sparrisstuvning och grönsaker
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Kyckling i currysås serveras med ris och grönsaker
Svartvinbärskompott med gräddmjölk
Tacogratäng serveras med nachochips och sallad
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och grönsaker
Fisk med smak av pepparrot serveras med potatismos och grönsaker
Gino med glass
Stekt korv serveras med stekt potatis och grönsaker