Blåvingevägen
Vecka 52
Till lunch serveras hårt/mjukt bröd, smör, dryck, varma och kalla grönsaker.
Med reservation för ev. förändringar.
Lunch: Kycklingpannbiff serveras med kokt potatis, citron- och gräslökssås och grönsaker
Alternativrätt: Minestronesoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert: Päronkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Varmkorv med potatismos och råkost med senapssting
Lunch: Raggmunk serveras med stekt fläsk, lingonsylt och grönsaker
Alternativrätt: Fiskbullar i hummersås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass
Kvällsmat: Vörtbrödsmörgås med skinka och senap
Julafton
Lunch: Julbord
Dessert: Fruktsallad och vanilklick
Kvällsmat: Ris á la Malta serveras med saftsås
Juldagen
Lunch: Stekt kalkon serveras med kulpotatis, citrussås och brysselkål
Dessert: Apelsinparfait med choklad och mandel
Kvällsmat: Grönkålssoppa med topping serveras med mjukt bröd och pålägg
Annandag jul
Lunch: Saffransdoftande fiskgryta serveras med brytbröd
Dessert: Frusen lingontårta
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med potatismos och rödbetor
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås serveras med kokt potatis och grönsaker
Alternativrätt: Fläskköttgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Körsbärskompott
Kvällsmat: Prinskorv och potatisbullar och råkost
Lunch: Brässerad fläskkarré serveras med stekt lök, potatisgratäng, skysås och grönsaker
Alternativrätt: Fiskgratäng med morot,purjolök och fänkål serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: chokladpudding med gräddklick
Kvällsmat: Skinkfrestelse serveras med grönsaker