Löftagårdens Vård & Omsorgsboende
Vecka 44
Med reservation för ändringar.
Lunch alt 1: Kyckling- och baconsås serveras med pasta och grönsaker
Alt 2: Korvgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Efterrätt: Marinerad persika med gräddklick
Kvällsmål: Potatis- och purjolökssoppa servera med bröd
Lunch alt 1: Havets Wallenbergare serveras med kokt potatis, örtmajonnäs och grönsaker
Alt 2: Dansk sjömansbiff serveras med grönsaker
Efterrätt: Varm blåbärssoppa serveras med glass
Kvällsmål: Kesokaka serveras med grädde
Lunch alt 1: Köttfärslimpa serveras med svampsås, potatismos och grönsaker
Alt 2: Stekt strömming serveras med skirat smör, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Mjuk kaka
Kvällsmål: Prinskorv serveras med potatisbullar och råkost
Lunch alt 1: Lins- och chilisoppa serveras med bröd
Alt 2: Biff stroganoff serveras med ris och grönsaker
Efterrätt: Pannkakor serveras med gräddklick
Kvällsmål: Dillomelett med skaldjursröra serveras med grönsallad
Lunch alt 1: Schnitzel serveras med stekt potatis, skysås och grönsaker
Alt 2: Nudelwok med kyckling serveras med grönsaker
Efterrätt: Marängsviss
Kvällsmål: Kaviarfrestelse serveras med kokt ägg och sallad
Lunch alt 1: Ungsbakad lax serveras med rotfrukter (allt i ett med potatis) och fetaostkräm
Alt 2: Mustig paprikasoppa med skinkfräs
Efterrätt: Husets dessertpaj serveras med vaniljsås
Kvällsmål: Marinerad kyckling serveras med potatisgratäng (sås) frukt
Lunch alt 1: Husets biffar serveras med pepparsås och klyftpotatis och grönsaker
Alt 2: Krämig fiskgryta med potatis serveras med grönsaker och vitlöksbröd
Efterrätt: Jordgubbskräm
Kvällsmål: Kebabpytt serveras med kall sås och grönsaker