Löftagårdens Vård & Omsorgsboende
Vecka 36
Lunch: Köttkorv serveras med kokt potatis, senapssås och grönsaker
Alt 2: Indisk kycklinggryta serveras med gult ris, myntayoghurt och grönsaker
Efterrätt: Citronfromage
Kvällsmål: Solskenssoppa serveras med bröd
Lunch: Fisk med frasigt täcke serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Alt 2: Gulaschsoppa på färs serveras med crèmefraiche och bröd
Efterrätt: Mjuk kaka
Kvällsmål: Blomkålsgratäng serveras med kycklingköttbullar
Lunch: Janssons frestelse serveras med kokt ägg
Alt 2: Rimmad oxbringa serveras med kokt potatis, pepparrotssås och grönsaker
Efterrätt: Toscapäron med glass
Kvällsmål: Hel special med gurkmajonnäs
Lunch: Blomkålssoppa med bacontopping serveras med mjukt bröd
Alt 2: Kokt fisk med dillsås serveras med kokt potatis och grönsaker
Efterrätt: Ostkaka serveras med gräddklick
Kvällsmål: Husets paj serveras med sallad och dressing
Lunch: Kålpudding serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Alt 2: Italiensk korvgratäng serveras med potatismos och grönsaker
Efterrätt: Yoghurt dessert med rabarber och drömmar
Kvällsmål: Rotfruktsgratäng serveras med kyckling och sallad
Lunch: Örtbakad fisk serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Alt 2: Coq au vin serveras med kokt potatis och grönsaker
Efterrätt: Hallonkräm
Kvällsmål: Äggröra serveras med bacon och sallad
Lunch: Toscans gryta med vitlök, citron och rosmarin serveras med kokt potatis och grönsaker
Alt 2: Fiskgratäng med skaldjurssås serveras med kokt potatis och grönsaker
Efterrätt: Glass serveras med chokladsås
Kvällsmål: Mannagrynspudding serveras med smaksatt grädde