Löftagårdens Vård & Omsorgsboende
Vecka 40
Lunch: Kyckling serveras med cidersås, ris och grönsaker
Alt 2: Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och grönsaker
Efterrätt: Päron serveras med gräddklick
Kvällsmål: Fläskpannkaka serveras med råkost
Lunch: Fisk Bonjour med dill- och gräslök serveras med kokt potatis och grönsaker
Alt 2: Färsfräs med grönsaker serveras med ris och kall örtsås
Efterrätt: Hallonkräm
Kvällsmål: Grönsakssoppa serveras med bröd
Lunch: Blodpudding serveras med potatisbullar, stekt korv och grönsaker
Alt 2: Mustig köttgryta med rotfrukter serveras med kokt potatis och grönsaker
Efterrätt: Chokladmousse
Kvällsmål: Krämig sill serveras med kokt potatis och ägghalvor
Lunch: Köttsoppa serveras med bröd
Alt 2: Kycklinggratäng med dijon och dragon serveras med ris och grönsaker
Efterrätt: Ängladessert
Kvällsmål: Gräddstuvad pyttipanna serveras med råkost
Lunch: Pannbiff med stekt lök serveras med stekt potatis, sås och grönsaker
Alt 2: Basilikatäckt fisk med sås serveras med kokt potatis och grönsaker
Efterrätt: Gino serveras med glass
Kvällsmål: Omelett serveras med skink-och baconstuvning och sallad
Lunch: Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Alt 2: Kyckling i currysås serveras med ris och grönsaker
Efterrätt: Svartvinbärskräm
Kvällsmål: Tacogratäng serveras med nachochips och sallad
Lunch: Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och ärter
Alt 2: Fiskgratäng med pepparrot serveras med potatismos och grönsaker
Efterrätt: Glass
Kvällsmål: Stekt korv serveras med stekt potatis och grönsaker