Måhaga Vård & Omsorgsboende
Vecka 46
Till lunch serveras hårt/mjukt bröd, smör, dryck, varma och kalla grönsaker.
Med reservation för ev. förändringar.
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Kycklingsoppa med soltorkad tomat och oliver serveras med mjukt bröd och pålägg
Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kalvsylta serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
Crepes med sallad och dressing
Mårten Gås Middag:
Förrätt: Champinjonsoppa
Varmrätt: Kalkon serveras med stekt stimmlad potatis, gräddsås och brysselkål
Kassler serveras med kokt potatis, kall ananassås och grönsaker
Köttkorv serveras med rotmos och grönsaker
Bärkräm med gräddmjölk
Bondomelett serveras med råkost
Minestrone serveras med mjukt bröd och pålägg
Stekt kyckling serveras med rostad kulpotatis, varm örtsås och grönsaker
Pannkakor med sylt och grädde
Strömmingslåda
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Krämig fiskgratäng med smak av paprika serveras med kokt potatis och grönsaker
Yoghurtdessert med blåbär och havrecrunch
Burgare serveras med potatismos och tillbehör
Mandelfisk serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Kreolsk gryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Glass med varma bär
Pytt i panna serveras med råkost
Plommonspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, sås, äpplemos och grönsaker
Fisk med citrontäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Äpplekaka med kardemummagrädde
Smörgås med skaldjursröra