Kungsbacka kommun
Smedjans Korttidsenhet
Vecka 1
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Blomkålssoppa med bacontopping serveras med mjukt bröd och pålägg
Kokt fisk serveras med dillsås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Kvällsmat:Pytt i panna serveras med rödbetor
Kokt fisk serveras med dillsås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Kvällsmat:Pytt i panna serveras med rödbetor
Fredag
Köttfärslimpa serveras med potatismos, sås, lingonsylt och grönsaker
Italiensk korvgratäng serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Kallrökt lax serveras med äggröra
Italiensk korvgratäng serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Kallrökt lax serveras med äggröra
Lördag
Örtbakad fisk serveras med kall sås, kokt potatis och grönsaker
Coq au vin på kyckling serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Marängsviss
Kvällsmat: Rotfrukt och skinkgratäng serveras med sallad
Coq au vin på kyckling serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Marängsviss
Kvällsmat: Rotfrukt och skinkgratäng serveras med sallad
Söndag
Trettondagsafton
Apelsin- och rosmarinkyckling serveras med potatis och grönsaker
Fiskgratäng med skaldjurssås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass
Apelsin- och rosmarinkyckling serveras med potatis och grönsaker
Fiskgratäng med skaldjurssås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass