Kungsbacka kommun
Smedjans Korttidsenhet
Vecka 11
Måndag
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Kycklingsoppa med soltorkad tomat och oliver serveras med mjukt bröd och pålägg (Svenskproducerat)
Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Fläskpannkaka med råkost
Kycklingsoppa med soltorkad tomat och oliver serveras med mjukt bröd och pålägg (Svenskproducerat)
Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Fläskpannkaka med råkost
Tisdag
Brännöfisk (fisk med rotfrukter och smör) serveras med kokt potatis
Raggmunkar serveras med stekt bacon, lingonsylt och grönsaker
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Kvällsmat: Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Raggmunkar serveras med stekt bacon, lingonsylt och grönsaker
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Kvällsmat: Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Onsdag
Kassler gratäng serveras med ris och grönsaker
Köttkorv serveras med rotmos och grönsaker
Dessert: Bärkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Bondomelett serveras med råkost
Köttkorv serveras med rotmos och grönsaker
Dessert: Bärkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Bondomelett serveras med råkost
Torsdag
Minstrone serveras med mjukt bröd och pålägg
Stekt kyckling serveras med rostad kulpotatis, varm örtsås och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Skink- & broccoli gratäng med sallad
Stekt kyckling serveras med rostad kulpotatis, varm örtsås och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Skink- & broccoli gratäng med sallad
Fredag
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Krämig fiskgratäng med smak av paprika serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass med smak
Kvällsmat: Burgare serveras med potatismos och tillbehör
Krämig fiskgratäng med smak av paprika serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass med smak
Kvällsmat: Burgare serveras med potatismos och tillbehör
Lördag
Mandelfisk serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Viltskavsgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Vanilj pannacotta med saftsås
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost
Viltskavsgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Vanilj pannacotta med saftsås
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost
Söndag
Skinkstek serveras med kokt potatis, sås, äpplemos och grönsaker (Svenskproducerat)
Fisk med citrontäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Äpplekaka med kardemummagrädde
Kvällsmat: Smörgås med lax och pepparrotsröra
Fisk med citrontäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Äpplekaka med kardemummagrädde
Kvällsmat: Smörgås med lax och pepparrotsröra