Omsorgen

Kungsbacka kommun

Smedjans Korttidsenhet

Vecka 17

Måndag
Annandag påsk
Kalkon serveras med kokt potatis, gräddsås, vinbärsgele och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Glass
Kvällsmat: Husets soppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Tisdag
Fiskbullar i hummersås serveras med kokt potatis och grönsaker
Chili con carne serveras med ris och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Fruktcocktail med vaniljklick
Kvällsmat: Pastagratäng
Onsdag
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och grönsaker
Kycklingfärsbiffar serveras med kokt potatis, citron- och gräslökssås och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Körsbärskompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Rotfruktsplättar serveras med bacon
Torsdag
Ost- och broccolisoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Stekt fläsk serveras med bruna bönor, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Mannafrutti serveras med hemkokt sylt
Kvällsmat: Skinkfrestelse serveras med sallad
Fredag
Kyckling serveras med klyftpotatis, fetaostkräm och grönsaker (Svenskproducerat)
Köttbullar serveras med potatismos, sås och grönsaker
Dessert: Chokladpudding med grädde
Kvällsmat: Pannkakor med sylt och grädde
Lördag
Kokt fisk med ägg- och persiljesås serveras med kokt potatis och grönsaker
Fläskköttgryta serveras med kokt potatis och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Ugnsstekta äpplen med vaniljsås
Kvällsmat: Paj serveras med sallad och dressing
Söndag
Brässerad fläskkarré serveras med stekt lök, potatisgratäng och grönsaker (Svenskproducerat)
Sprödbakad fisk fylld med spenat serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Dessert: Kladdkaka med daim serveras med grädde
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med saftsås