Kungsbacka kommun
Smedjans Korttidsenhet
Vecka 19
Måndag
Ciderbrässerad kyckling serveras med ris och grönsaker (Svenskproducerat)
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Päron i sockerlag med vaniljklick
Kvällsmat: Grönsakssoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Päron i sockerlag med vaniljklick
Kvällsmat: Grönsakssoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Tisdag
Fisk Bonjour med dill och gräslök serveras med kokt potatis och grönsaker
Färsfräs med grönsaker serveras med ris och kall örtsås
Dessert: Hallonkräm
Kvällsmat: Kesokaka med sylt och grädde
Färsfräs med grönsaker serveras med ris och kall örtsås
Dessert: Hallonkräm
Kvällsmat: Kesokaka med sylt och grädde
Onsdag
Blodpudding, potatisbullar och stekt korv serveras med lingonsylt och råkost
Pepparrotskött serveras med kokt potatis och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Krämig sill serveras med kokt potatis och ägghalva
Pepparrotskött serveras med kokt potatis och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Krämig sill serveras med kokt potatis och ägghalva
Torsdag
Köttsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg (Svenskproducerat)
Honungsmarinerad kyckling med rostad potatis och rotfrukter serveras med kall sweet chilisås och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Paj med glass
Kvällsmat: Gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor
Honungsmarinerad kyckling med rostad potatis och rotfrukter serveras med kall sweet chilisås och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Paj med glass
Kvällsmat: Gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor
Fredag
Pannbiff med lök serveras med stekt potatis, sås och grönsaker (Svenskproducerat)
Basilikatäckt fisk med sås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Omelett med sparrisstuvning och grönsaker
Basilikatäckt fisk med sås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Omelett med sparrisstuvning och grönsaker
Lördag
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Kyckling i currysås serveras med ris och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Svartvinbärskompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacogratäng serveras med nachochips och sallad (Svenskproducerat)
Kyckling i currysås serveras med ris och grönsaker (Svenskproducerat)
Dessert: Svartvinbärskompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacogratäng serveras med nachochips och sallad (Svenskproducerat)
Söndag
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och grönsaker (Svenskproducerat)
Fisk med smak av pepparrot serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Glass med kolasås
Kvällsmat: Äggröra serveras med stekt korv och sallad
Fisk med smak av pepparrot serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Glass med kolasås
Kvällsmat: Äggröra serveras med stekt korv och sallad