Kungsbacka kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Smedjans Korttidsenhet
Vecka 32
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Kycklingsoppa med soltorkad tomat och oliver serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Kalvsylta/köttbullar serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
                Kycklingsoppa med soltorkad tomat och oliver serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert: Mandarinklyftor med krossad chokladgrädde
Kvällsmat: Kalvsylta/köttbullar serveras med hemlagat potatismos och rödbetor
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Brännöfisk (fisk med rotfrukter och smör) serveras med kokt potatis
Raggmunkar serveras med stekt bacon, lingonsylt och grönsaker
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier och grädde
Kvällsmat: Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
                Raggmunkar serveras med stekt bacon, lingonsylt och grönsaker
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier och grädde
Kvällsmat: Svampsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Kassler serveras med kokt potatis, kall ananassås och grönsaker
Köttkorv serveras med rotmos och grönsaker
Dessert: Bärkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Bondomelett serveras med råkost
                Köttkorv serveras med rotmos och grönsaker
Dessert: Bärkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Bondomelett serveras med råkost
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Minstrone serveras med mjukt bröd och pålägg
Stekt kyckling serveras med rostad kulpotatis, varm örtsås och grönsaker
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Råraka med lax- och pepparrotsröra
                Stekt kyckling serveras med rostad kulpotatis, varm örtsås och grönsaker
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Råraka med lax- och pepparrotsröra
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Krämig fiskgratäng med smak av paprika serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass med varma bär
Kvällsmat: Burgare serveras med potatismos och tillbehör
                Krämig fiskgratäng med smak av paprika serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass med varma bär
Kvällsmat: Burgare serveras med potatismos och tillbehör
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Mandelfisk serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Viltskavsgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Yoghurtdessert med björnbär och havrecrunch
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost
                Viltskavsgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Yoghurtdessert med björnbär och havrecrunch
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat serveras med råkost
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Plommonspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, sås, äpplemos och grönsaker
Fisk med citrontäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Äpplekaka med kardemummagrädde
Kvällsmat: Smörgås med skaldjursröra
                Fisk med citrontäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Äpplekaka med kardemummagrädde
Kvällsmat: Smörgås med skaldjursröra