Smedjans Korttidsenhet
Vecka 49
Till lunch serveras hårt/mjukt bröd, smör, dryck, varma och kalla grönsaker.
Med reservation för ev. förändringar.
|
Lunch: Kyckliggratäng serveras med ris och sallad |
|
Alt. rätt: Kassler Afrikana serveras med kokt potatis och grönsaker |
|
Dessert: Fruktsallad med vaniljklick |
|
Kvällsmat: Lantsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg |
|
Lunch: Stekt fisk serveras med stuvad spenat och potatis |
|
Alt. rätt: Korv stroganoff serveras med ris och grönsaker |
|
Dessert: Glass |
|
Kvällsmat: Matig smörgås med korv och ägg |
|
Lunch: Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis och grönsaker |
|
Alt. rätt: Järpar serveras med stekt potatis, tomatsås och grönsaker |
|
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk |
|
Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt och råkost |
|
Lunch: Ost- och löksoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg |
|
Alt. rätt: Lasagne al Forno serveras med grönsaker |
|
Dessert: Äpplepaj med vaniljsås |
|
Kvällsmat: Sill serveras med kokt potatis, ägghalva, gräddfil, gräslök |
|
Lunch: Flygande Jakob (kyckling, bacon, banan, jordnötter) serveras med ris och grönsaker |
|
Alt. rätt: Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker |
|
Dessert: Chokladmousse |
|
Kvällsmat: Laxpudding serveras med skirat smör och grönsaker |
|
Lunch: Fiskpudding serveras med kokt potatis, smörsås med dill och grönsaker |
|
Alt. rätt: Köttgryta med äpple och plommon serveras med kokt potatis och grönsaker |
|
Dessert: Brylépudding med karamellsås |
|
Kvällsmat: Omelett serveras med husets röra |
|
Lunch: Timjansstekt fläskkotlett med ben serveras med kokt potatis, sås och grönsaker |
|
Alt. rätt: Fiskgratäng med broccoli och fetaost serveras med kokt potatis och grönsaker |
|
Dessert: Glass med saffransmarinerade mandarinklyftor |
|
Kvällsmat: Varm smörgås serveras med sallad |