Omsorgen

Kungsbacka kommun

Smedjans Korttidsenhet

Vecka 5

Måndag
Ciderbrässerad kyckling serveras med ris och grönsaker
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Päron i sockerlag med vaniljklick
Kvällsmat: Grönsakssoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Tisdag
Fisk Bonjour med dill och gräslök serveras med kokt potatis och grönsaker
Nudelwok med kyckling serveras med grönsaker
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt och råkost
Onsdag
Blodpudding, potatisbullar och stekt korv serveras med lingonsylt och råkost
Pepparrotskött serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Krämig sill serveras med kokt potatis och ägghalva
Torsdag
Linssoppa med smak av chili serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Honungsmarinerad kyckling och rotfrukter serveras med kokt potatis, kall sweet chilisås och grönsaker
Dessert: Kaka
Kvällsmat: Gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor
Fredag
Pannbiff med lök serveras med stekt potatis, sås och grönsaker
Fisk med basilikatäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass
Kvällsmat: Omelett med sparrisstuvning
Lördag
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Kyckling i currysås serveras med ris och grönsaker
Dessert: Svartvinbärskompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacogratäng serveras med nachochips och sallad
Söndag
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och grönsaker
Fisk med smak av pepparrot serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Gino med glass
Kvällsmat: Äggröra serveras med stekt korv