Smedjans Korttidsenhet
Vecka 50
Till lunch serveras hårt/mjukt bröd, smör, dryck, varma och kalla grönsaker.
Med reservation för ev. förändringar.
|
Lunch: Köttkorv serveras med kokt potatis, senapssås och grönsaker |
|
Alt. rätt: Chicken Tikka Masala servers med ris och grönsaker |
|
Dessert: Citronfromage |
|
Kvällsmat: Solskenssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg |
|
Lunch: Fisk med frasigt täcke serveras med skirat smör, kokt potatis och grönsaker |
|
Alt. rätt: Gulaschsoppa på färs serveras med creme fraicheklick, mjukt bröd och pålägg |
|
Dessert: Mjuk kaka |
|
Kvällsmat: Blomkålsgratäng serveras med köttbullar |
|
Lunch: Fläskfilé med potatisgratäng och skysås, frästa grönsaker och svamp |
|
Dessert: Glass med varma hjortron |
|
Kvällsmat: Husets paj serveras med grönsallad och dressing |
|
Lunch: Blomkålssoppa med bacontopping serveras med mjukt bröd och pålägg |
|
Alt. rätt: Lutfisk serveras med kokt potatis, bechamelsås och grönsaker |
|
Dessert: Ostkaka serveras med sylt och grädde |
|
Kvällsmat: Helspecial med gurkmajonäs |
|
Lunch: Kålpudding serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker |
|
Alt. rätt: Italiensk korvgratäng serveras med potatismos och grönsaker |
|
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk |
|
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med kyckling serveras med grönsaker |
|
Lucia |
|
Lunch: Bakad fisk i ugn med pestogrädde och tomater serveras med kokt potatis |
|
Alt. rätt: Coq au vin på kyckling serveras med kokt potatis och grönsaker |
|
Dessert: Yoghurtdessert med äpple och pepparkaka |
|
Kvällsmat: Äggröra serveras med bacon |
|
Tredje advent |
|
Lunch: Portergryta serveras med kokt potatis, sås, gelé och grönsaker |
|
Alt. rätt: Fiskgratäng med skaldjurssås serveras med kokt potatis och grönsaker |
|
Dessert: Apelsinris |
|
Kvällsmat: Mannagrynspudding serveras med trollkräm, mjukt bröd och köttpålägg |