Omsorgen

Kungsbacka kommun

Smedjans Korttidsenhet

Vecka 8

Måndag
Köttkorv serveras med kokt potatis, senapssås och grönsaker
Indisk kycklinggryta serveras med gult ris, myntayoghurt och grönsaker
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Husets soppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Tisdag
Fisk med frasigt täcke serveras med skirat smör, kokt potatis och grönsaker
Kycklingsoppa på färs serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert: Husets yoghurt dessert
Kvällsmat: Blomkålsgratäng serveras med köttbullar
Onsdag
Janssons frestelse serveras med kokt ägg och bröd
Rimmad oxbringa serveras med kokt potatis och pepparrotssås
Dessert: Toscapäron med glass
Kvällsmat: Helspecial med gurkmajonäs
Torsdag
Blomkålssoppa med bacontopping serveras med mjukt bröd och pålägg
Kokt fisk serveras med dillsås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Kvällsmat: Husets paj serveras med grönsallad och dressing
Fredag
Kålpudding serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Italiensk korvgratäng serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: kyckling- & rotfrukts gratäng med serveras med grönsaker
Lördag
Örtbakad fisk serveras med kall sås, kokt potatis och grönsaker
Coq au vin på kyckling serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Kaka
Kvällsmat: Äggröra serveras med bacon
Söndag
Portergryta serveras med kokt potatis, sås, gelé och grönsaker
Fiskgratäng med skaldjurssås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass med hemmagjord kolasås
Kvällsmat: Mannagrynspudding serveras med saftsås, mjukt bröd och köttpålägg