Omsorgen

Varbergs kommun

Apelvikshöjds seniorrestaurang

Vecka 16

Måndag
Köttfärssås med spagetti (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Kockens val
Dagens dessert
Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis / raggmunk (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Nasi Goreng (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert, Äppelpaj med vaniljsås (Gluten)
Onsdag
Stekt fisk, kall sås och kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Krämig pasta med fläskkött (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert, Bärmousse
Torsdag
Jansson, rödkål, köttbullar, prinskorv, ägghalva och sill (Fläsk, Svenskproducerat, Fisk, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert, Persikokaka med vispgrädde (Gluten)
Fredag
Ugnsbakad lax med gräslök och vitvinssås serveras med kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Dessert, Bärpaj med vaniljsås (Gluten)
Lördag
Pannbiff, rödvinssås och potatisgratäng (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert, Panna cotta med mango
Söndag
Stekt kycklinglårfilé, dragonsås och potatis med rostade rotsaker (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert, Chokladpudding