Omsorgen

Varbergs kommun

Apelvikshöjds seniorrestaurang

Vecka 18

Måndag
Köttfärssås med spagetti (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Kockens val
Dagens dessert
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor/ löksås och kokt potatis (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Pastagratäng med bacon (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert, Silviakaka (Gluten)
Onsdag
Dillkött, på fläskkött, serveras med kokt potatis (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Korvpanna med pasta (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert, Chokladpudding med vispgrädde
Torsdag
Stekt örtkyckling med rotsaksgratäng (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Morotskaka (Gluten)
Fredag
Biff Stroganoff serveras med potatismos och pressgurka (Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Bakad potatis med laxröra (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Äpple och vaniljruta (Gluten)
Lördag
Fiskgryta, aioli och kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Kladdkaka med kokostosca och vispgrädde (Gluten)
Söndag
Helstekt kotlettrad, champinjonsås och klyftpotatis (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Panna cotta