Omsorgen

Varbergs kommun

Apelvikshöjds seniorrestaurang

Vecka 19

Måndag
Krämig pasta med kyckling (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden, Gluten)
Kockens val
Dagens dessert
Tisdag
Stekt fisk, kall sås och kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Stekt lunchkorv, stekt potatis och paprikacréme (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert, Rulltårta (Gluten)
Onsdag
Fläsklägg med rotmos (Fläsk, Lagad från grunden)
Köttfärssoppa med potatis och rotsaker
Bärmousse
Torsdag
Pulled pork, bbq-sås, klyftpotatis och cole slaw (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Spenatsoppa med ägg (pannkaka ingår) (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert, Pannkaka med sylt och grädde (Gluten)
Fredag
Fläskschnitzel, råstekt potatis, skysås och kryddsmör (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Vegetariska rotsaksbiffar, potatis och dillcrème (Vegetariskt, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert, Chokladpudding med vispgrädde
Lördag
Kyckling i ädelostsås serveras med klyftpotatis (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert, Bärpaj med vaniljsås
Söndag
Helstekt kotlettrad, gräddsås, kokt potatis och brysselkål (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert, Pannacotta