Omsorgen

Varbergs kommun

Apelvikshöjds seniorrestaurang

Vecka 20

Måndag
Stekt falukorv med makaroner (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt)
Kockens val
Dagens dessert
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och lingon (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Pastagratäng med kyckling (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden, Gluten)
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås (Gluten)
Onsdag
Fiskpudding, sås, ärtor och kokt potatis (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden, Gluten)
Bakad potatis med skinkröra (Fläsk, Svenskproducerat, Lagad från grunden)
Dessert: Bärmousse
Torsdag
Stekt kyckling, timjansky och rostad potatis (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Morotssoppa (pannkaka ingår) (Vegetariskt)
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde (Gluten)
Fredag
Kålpudding, gräddsås, potatis och lingon (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden, Gluten)
Nasi Goreng med kyckling serveras med mild chilicrème (Svenskproducerat, Fisk, Lagad från grunden)
Dessert: Rabarberpaj med vaniljsås (Gluten)
Lördag
Gratinerad kyckling med soltorkad tomat och basilika serveras med potatisgratäng (Svenskproducerat, Fågel, Lagad från grunden)
Dessert: Kladdkaka med vispgrädde (Gluten)
Söndag
Biff Lindström, skysås och potatis (Fläsk, Svenskproducerat, Nöt, Lagad från grunden)
Dessert:Panna cotta