Limagården
Vecka 37
|
ALT 1 |
FALUFRESTELSE |
|
ALT 2 |
ITALIENSK BÖNGRYTA MED GRYN |
|
DESSERT |
KOCKENS VAL |
|
KVÄLLSMAT |
OMELETT MED CHAMPINJONSTUVNING |
|
VEGETARISKT |
ROTFRUKTSFRESTELSE |
|
ALT 1 |
FÄRS I FORM MED GRÄDDSÅS OCH KOKT POTATIS |
|
ALT 2 |
ROTFRUKTSFRESTELSE |
|
DESSERT |
PERISKA MED KVARG |
|
KVÄLLSMAT |
POTATISBULLAR MED BACON |
|
VEGETARISKT |
ITALIENSK BÖNGRYTA |
|
ALT 1 |
KYCKLINGGRYTA MED DRAGON SERVERAS MED RIS |
|
ALT 2 |
SILLUNCH (POTATIS, GRÄDDFIL, RÖDLÖK) |
|
DESSERT |
KLADDKAKA |
|
KVÄLLSMAT |
KALVSYLT MED RÖDBETOR OCH SKIVAD POTATIS |
|
VEGETARISKT |
BROCCOLIBIFF MED KALL SÅS |
|
ALT 1 |
STEKT FISK MED KALL ÖRTSÅS; KOKT POTATIS |
|
ALT 2 |
KOCKENS VAL |
|
DESSERT |
HALLONPANNACOTTA |
|
KVÄLLSMAT |
BAKAD POTATIS MED TONFISKRÖRA |
|
VEGETARISKT |
PESTOGRATÄNG |
|
ALT 1 |
LINSSOPPA MED TOMAT OCH BASILIKA, BRÖD |
|
ALT 2 |
PANNBIFF MED STEKT LÖK, KOKT POTATIS OCH SÅS |
|
DESSERT |
PUMPAPAJ MED GRÄDDE |
|
KVÄLLSMAT |
KÖTTBULLSMACKA MED RÖDBETSSALLAD |
|
VEGETARISKT |
SÖTPOTATISSOPPA MED BRÖD |
|
ALT 1 |
FISKBULLAR I HUMMERSÅS MED POTATISMOS |
|
DESSERT |
GLASS, MARÄNGER OCH CHOKLADSÅS |
|
KVÄLLSMAT |
KALLSKURET MED KRÄMIG POTATISSALLAD |
|
ALT 1 |
SKINKSTEK MED ÄPPELCIDERSÅS OCH KOKT POTATIS |
|
DESSERT |
BANANSMOOTHIE |
|
KVÄLLSMAT |
GULASCHSOPPA MED BRÖD OCH CREME FRAICHE |