Östergården avdelning
Vecka 23
|
Kockens val |
|
|
Ugnsgratinerad falukorv och potatismos |
|
|
Fruktcocktail med lätt vispad grädde |
|
|
Rostad majssoppa med bröd och pålägg |
|
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis |
|
|
Spagetti & köttfärssås |
|
|
Mangomousse |
|
|
Skogsbärskräm med grädd-mjölk |
|
Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis |
|
Alt 2 |
|
|
|
Mandariner med lätt vispad grädde |
|
|
Kalvsylta med rödbetssallad och potatismos |
|
Isterband med senapstuvad potatis |
|
|
Potatis och purjolöksoppa med baconkrisp |
|
|
Chokladpudding med lätt vispad grädde |
|
|
Kassler med krämig potatissallad |
|
Köttbullar med poatatismos och lingon |
|
|
Rulltårta med lättvispad grädde |
|
|
Smörgåstårta |
|
Ugnstekt fisk med kall sås och kokt potatis |
|
|
Citronmousse |
|
|
Husetspaj med sallad |
|
Glacerade revben serveras med rödkål, gräddsås och kokt potatis |
|
|
Ryttarkaka |
|
|
Gubbröra på filmjölksbröd |