Matdistibution
Vecka 25
LUNCH: Snitzel serveras med gräddsås och potatis,brytbönor
DESSERT: Mintpäron serveras med grädde
RÄTT2:KYCKLINGGRYTA SERVERAS MED POTATIS
LUNCH: Köttfärssås serveras med pasta,Finrivna morötter
DESSERT: Päronkräm
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
LUNCH: Stekt korv serveras med Potatismos och gurkmajonnäs, amerikansk
grönsakblandning
DESSERT: Fruktsoppa
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
LUNCH: Ugnsstekt fisk serveras med corasås,potatis, ärtor
DESSERT: Blandad frukt
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
LUNCH: Matjesill serveras med gräddfil och gräslök, färskpotatis,grönsallad
DESSERT: Jordgubbar serveras med grädde
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
LUNCH: Köttbullar serveras med sås och potatis, vitkållssallad med örtsmak
DESSERT: Hallonkräm
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
LUNCH: Karré serveras med sås och potatis, bukettgrönsak
DESSERT: Nyponsoppa serveras med grädde
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA