Meny Äldreomsorgen
Vecka 25
LUNCH: Köttfärssås serveras med pasta,Finrivna morötter
DESSERT: Päronkräm serveras med mjölk
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
KVÄLLSMAT: Risgrynspudding serveras med saftsås
LUNCH: Stekt korv serveras med Potatismos och gurkmajonnäs, amerikansk
grönsakblandning
DESSERT: Fruktsoppa
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
KVÄLLSMAT: Tomatsoppa serveras med bröd
LUNCH: Ugnsstekt fisk serveras med corasås,potatis, ärtor
DESSERT: Blandad frukt
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
KVÄLLSMAT: Pyttipanna serveras med stekt ägg, rödbetor
LUNCH: Köttbullar serveras med sås och potatis, lingon, vitkållssallad med örtsmak
DESSERT: Hallonkräm serveras med mjölk
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
KVÄLLSMAT: Laxpudding med skirat smör och ärtor
LUNCH: Matjesill serveras med gräddfil och gräslök, färskpotatis,grönsallad
DESSERT: Jordgubbar serveras med grädde
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
KVÄLLSMAT: Omelett med svampstuvning, råkost
LUNCH: Kåldolmar serveras med sås och potatis, lingon, bukettgrönsak
DESSERT:Nyponsoppa serveras med grädde
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
KVÄLLSMAT: Smörgås med kyckling och curryröra
LUNCH: Högrevsgryta med syrad grädde och potatis, slottsgrönsaker
DESSERT:Drottningmousse
RÄTT2: POTATISBULLAR SERVERAS MED BACONRÖRA
KVÄLLSMAT: Stekt ägg serveras med smörgås och kräm