Meny Äldreomsorgen
Vecka 29
VECKANS ALT 2: KYCKLINGGRYTA SERVERAS MED POTATIS
LUNCH: Laxgratäng serveras med broccoli DESSERT: Hallonkräm serveras med mjölk
KVÄLLSMAT: Potatis&purjolökssoppa serveras med bröd
LUNCH: Kålpudding serveras med sås och potatis,lingon, amerikansk grönsaksblandning DESSERT: Sockerkaka med frosting
KVÄLLSMAT: Strömmingslåda, finrivna morötter
LUNCH: Isterband serveras med stuvad potatis, brytbönor, rödbetor
DESSERT: Blandad Frukt
KVÄLLSMAT: Äppleris serveras med bröd
LUNCH: Högsbysoppa serveras smörgås och pålägg DESSERT: Katrinplommonkaka serveras med vaniljsås
KVÄLLSMAT: Timjansmakad färslåda, råkost
LUNCH: Stekt fläsk serveras med löksås och potatis, salladsfröjd DESSERT: Fruktsoppa
KVÄLLSMAT: Hamburgare med mos, syltad rödlök, dressing
LUNCH:Älggryta serveras med potatis,broccoli
DESSERT: Äpplekräm serveras med mjölk KVÄLLSMAT: Sommarpaj med skinka (kall) serveras med sallad
LUNCH: Snitzel serveras med grönpepparsås och potatis,sommarblandning DESSERT: Fruktcocktail serveras med grädde KVÄLLSMAT: Stekt ägg serveras med smörgås och kräm