Bokens, Änggårdens, Dacke, Folkungagården Vårdboende
Vecka 42
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Kycklingstroganoff, ris och wokade grönsaker
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Broccolisoppa med bröd, pålägg grönsaksfat
Lunch Smörstekt makrillfilé med stuvad spenat, kokt potatis och kokta haricots vertes
Dessert Kökets smoothie med blåbär, banan och apelsin
Middag Fläskpannkaka, lingonsylt och sallad
Lunch Rotmos och fläskkorv serveras med senapsgratinerade grönsaker
Dessert Kökets rabarbersoppa
Middag Chicken a la King med stekt kulpotatis
Offentliga måltidens dag
Lunch Gul ärtsoppa med fläsk, bröd
Dessert Tunna pannkakor med kökets drottningsylt och vispad grädde
Middag Pasta Arrabiata (kryddig tomatsås) med bacon samt blandad sallad
Lunch Schweizergratäng med skinka och ost, gräddsås, ugnsrostade potatis- och rotfruktsklyftor
Dessert Kökets aprikoskräm
Middag Pizza med tomat, ost, kebab och pizzasallad
Lunch Fiskgratäng i vitvinssås med kokt potatis, broccoli/gul morot
Dessert Fruktsallad och vaniljgrädde
Middag Stekt prinskorv, stekt kulpotatis och coleslaw
Lunch Klassisk skinkstek med gräddsås, kokt potatis och kokta minimorötter, gelé
Dessert Zucchinikaka med ingefärsfrosting
Middag Janssons frestelse, ägghalva och rödbetssallad