Bokens, Änggårdens, Dacke, Folkungagården, Kolonigatans Vårdboende
Vecka 25
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och rostade grönsaker
Dessert Kökets krusbärskräm
Middag Pasta Arrabica (bacon och tomatsås) med sallad
Lunch Asiatisk fiskgratäng med grön curry, kokt potatis och wokade grönsaker
Dessert Kökets mangosoppa
Middag Raggmunk, bacon, lingonsylt och varma grönsaker
Lunch Stekt fläsk, löksås, kokt potatis och persiljeslungade morötter
Dessert Fruktfat
Middag Tacokryddad kycklinggratäng med tortillachips och blandad sallad
Lunch Kött- och grönsakssoppa, bröd
Dessert Falsk kalvdans med björnbärssylt och grädde
Middag Köttbullar med pasta och tomatsås serveras med blandad sallad
Midsommarafton
Lunch Matjessill, gräddfil, gräslök, ägghalva och färskpotatis och sallad
Dessert Jordgubbar, vaniljglass
Middag Smörgåstårta
Midsommardagen
Lunch Köttfärsbiffar, dragondressing och ugnsrostad potatis, stekta wokgrönsaker
Dessert Våffla med hallonsylt och grädde
Middag Ost- och ansjovispaj med dilldressing och blandad sallad
Lunch Skånsk kalops, kokt potatis, rödbetor och kokta bukettgrönsaker
Dessert Fruktsallad med grädde
Middag Gräddstuvad pytt i panna med ägghalva och blandad sallad