Bokens, Änggårdens, Dacke, Folkungagården, Kolonigatans Vårdboende
Vecka 26
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Ugnsgratinerad falukorv med dillstuvad potatis,
Dessert Kökets björnbärskräm
Middag Potatisbullar med stekt bacon, lingonsylt och sallad
Lunch Fisk i vitvinssås med kokt potatis och dillslungade ärtor
Dessert Kökets smoothie med jordgubbar, banan, vanilj
Middag Stekt grillkorv med ugnsrostad potatis och senapscreme samt blandad sallad
Lunch Kryddigt kebabkött med ugnspotatis, mild kebabdressing och picklad rödlök
Dessert Kökets rabarbersoppa med vaniljkvarg
Middag Skink- och broccoligratäng med kokt potatis
Lunch Morotssoppa, bröd
Dessert Kökets goda pannkakor med hemkokt blåbärssylt och vispad grädde
Middag Hamburgare med klyftpotatis, dressing och grönsaker
Lunch Fläskkorv, senapssås, kokt potatis serveras med wokade grönsaker
Dessert Kökets svartvinbärskräm
Middag Omelett med sparrisstuvning, köttbullar och blandad sallad
Lunch Fisk under cornflakestäcke med kokt potatis, kall örtsås och vaxbönsmix
Dessert Glass med strössel
Middag Pastrami, potatissallad och blandad sallad
Lunch Dillköttsgryta på fläskkött, kokt potatis och kokta minimorötter
Dessert Kladdkaka med hallongrädde
Middag Janssons frestelse med rödbetssallad