Bokens, Änggårdens, Dacke, Folkungagården Vårdboende
Vecka 36
Varma grönsaker serveras alltid till lunchen förutom på soppdag.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Kunglig falukorv med grädde, dill och pepparrot serveras med potatismos
och wokade grönsaker
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Raggmunk, stekt bacon, lingonsylt och rivna morötter
Lunch Krämig fiskgratäng med smak av paprika, kokt potatis och broccoli/morot
Dessert Vaniljpudding med äppelmos
Middag Omelett med sparrisstuvning, stekt prinskorv och tomatsallad
Lunch Kålmaja med gräddsås, kokt potatis lingonsylt bukettgrönsaker
Dessert Kökets björnbärskräm
Middag Gräddstuvad kycklingpytt och sallad
Lunch Gulaschsoppa toppad med gräddfil, bröd
Dessert Tunna pannkakor med jordgubbssylt och grädde
Middag Prinskorv, stekt potatis och rödbetssallad
Lunch Fransk fläskgryta med senap serveras med kokt potatis, haricots vertes och gelé
Dessert Kökets blåbärssoppa
Middag Hamburgare med pommes frites, dressing och grönsaker
Lunch Sprödbakad fisk med kall hollandaisesås, kokt potatis
och ugnsbakade grönsaker
Dessert Glass med salt kolasås
Middag Pastagratäng Alfredo (kyckling), sallad
Lunch Pulled pork, klyftpotatis, vitlöksdressing, picklad rödlök och varm
grönsaksblandning med romanesco
Dessert Mintpäron och grädde
Middag Sill, kokt potatis, gräddfil, gräslök och sallad