Bokens, Änggårdens, Dacke, Folkungagården Vårdboende
Vecka 41
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och rostad brysselkål
Dessert Kökets krusbärskräm
Middag Bondomelett med potatis och skinka, sallad
Lunch Fiskgratäng med rotsaksmos med sötpotatis serveras med gröna ärter
Dessert Kökets risifrutti med rårörda blåbär
Middag Kyckling Teriyaki och grönsaksris
Lunch Pannbiff med lök, gräddsås, kokt potatis och persiljeslungade morötter
Dessert Kökets äppelkräm
Middag Pastagratäng med ostsås, svamp och skinka, sallad
Lunch Krämig rotfruktssoppa, bröd
Dessert Hallongrottspaj serveras med vispad grädde
Middag Varmkorv, potatismos och kokta grönsaker
Lunch Kökets raggmunk, stekt fläsk, lingongrädde och kokta morötter
Dessert Tropisk fruktsoppa
Middag Bakad potatis med currykryddad kycklingröra och sallad
Lunch Kapkummel under sprött täcke kall citronsås, kokt potatis, ugnsbakad blomkål
Dessert Våffelstrut med lingongrädde
Middag Räkpaj med sweet chilidressing och blandad sallad
Lunch Portergryta med rotfrukter, kokt potatis, rödbetor och gelé
Dessert Chocolate chip cookies
Middag Varma smörgåsar med skinka och champinjonstuvning, blandad sallad