Slomarp
Vecka 49
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Stekt fläsk, löksås, kokt potatis och kumminstekta morötter
Dessert Kökets krusbärskräm
Middag Köttbullar, potatismos, sallad
Lunch Fisk- och skaldjursgryta med kokt potatis och grillgrönsaker
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Manna á la Malta med saftsås, bröd, pålägg och grönsaksfat
Lunch Fläskbog, rotmos och kokt broccoli och gul morot
Dessert Citrussoppa
Middag Grillkorv, klyftpotatis och gurkmajonnäs
Lunch Kött- och grönsakssoppa och bröd
Dessert Ananaspaj med vispad grädde
Middag Potatisbullar med stekt bacon- och rotfruktsfräs, lingonsylt
Lunch Köttfärssås och pasta serveras med ugnsbakade rotfrukter
Dessert Mangokompott med vaniljkvarg
Middag Kökets goda Skagenmacka med citron och dill
Lunch Sprödbakad fisk, kall romsås, kokt potatis och ugnsbakad tricoloremix
Dessert Vaniljglass och polkaströssel
Middag Skink- och risgratäng i en gräddig currytomatsås, blandad sallad
Lunch Kryddglaserad karré, gräddsås, kokt potatis och kokta slottsgrönsaker
Dessert Saffranskladdkaka med rårörda blåbär och vispad grädde
Middag Janssons Frestelse, ägghalva och blandad sallad