Slomarp
Vecka 50
Varma grönsaker och råkost serveras till lunchen alla dagar utom soppdag.
Allt kött och all kyckling som serveras är svensk. All fisk är MSC-certifierad.
Reservation för eventuella ändringar
Smaklig måltid önskar måltidsservice!
Lunch Kokt julkorv med senapssås och kokt potatis och stekta broccolibuketter
Dessert Kökets björnbärskräm
Middag Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och blandad sallad
Lunch Stekt fisk med kall örtsås, kokt potatis samt kokta amerikanska grönsaker
Dessert Kökets hallonsoppa
Middag Ost- och paprikagratinerad kassler, kokt potatis och blandad sallad
Nobeldagen
Förrätt Toast Skagen med brödsnittar
Lunch Stekt kycklingfilé med grillad paprika, sherrysås och örtig potatiskaka
Dessert Vit chokladcheesecake med lime och gröna marmeladkulor
Middag Bondomelett med skinka lök och potatis samt varma grönsaker
Lunch Ärtsoppa med fläsk, bröd
Dessert Pannkaka med kökets goda jordgubbssylt och vispad grädde
Middag Varmkorv med potatismos, dressing och grönsaker
Lunch Vinbärsgryta på fläskbog, kokt potatis och brysselkål
Dessert Varm blåbärssoppa med vaniljkvarg
Middag Risgrynsgröt och skinksmörgås
Luciadagen
Lunch Fiskgratäng med räk- och dillsås, kokt potatis och kokt romanesco
Dessert Mjuk pepparkaka med frosting
Middag Köttbullar, potatisgratäng och blandad sallad
3:e advent
Lunch Schweizergratäng (köttfärs, skinka, ost) serveras med kokt potatis, gräddsås och kokt morotsmix
Dessert Lingonmousse med saffranskolasås
Middag Vårrullar med sweet chilidressing, ris och sallad